

្សារព្ធះស្សាស្ត្រភាព ស្រុះស្វាក្សា ស្រុះស្សាស្ត្រភាព ស្រុះស្វាក្សា

ព៩ខ្មោតិលលកម្ពុជា លេខ: ៣៥ ស ស រ

質をあるるる

សេចគ្គីសម្រេច ស្តីពី

ភារតែចតាំច សមាសភាព នៃគណៈគម្មានិភាទោតិ លើកកម្ពស់សីលនម៌សច្ចម តម្លៃស្ត្រី និចគ្រួសារខ្មែរ

3/n/2/4

ឧត្តរដ្ឋាមជិវនា

- បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញ នៃព្រះវាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៩១៣/៩០៣ ចុះថ្ងៃទី២៨ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៣ ស្តីពិការតែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាល នៃ ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ ០២/នស/៩៤ ចុះថ្ងៃទី២០ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០០៤ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និងការ ប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០១០៥/០០២ ចុះថ្ងៃទី១៧ ខែមករា ឆ្នាំ២០០៥ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពិការបង្កើត ក្រសួងកិច្ចការនារិ
- បានឃើញអនុក្រឹព្យលេខ ៨៧ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី២៣ ខែសីហា ឆ្នាំ២០០៦ ស្ដីពីការបង្កើតគណៈកម្មាធិការជាពិលើកកម្ពស់ សីលធម៌សង្គម ពម្លៃស្ត្រី និងគ្រួសារខ្មែរ
- យោងតាមសំណើះបស់រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងកិច្ចការនារី

ಹಿಕ್ಕಾಟಕ

ម្រ**ភារ១**: ត្រូវបានតែងតាំងជាសមាជិកភាពនៃគណ:កម្មាធិការជាតិលើកកម្ពស់សីលធម៌សង្គម តម្លៃស្ត្រី និងគ្រូសារខ្មែរ ដែល មានសមាសភាពដូចខាងក្រោម៖

១-សម្តេចកិត្តិព្រឹទ្ធបណ្ឌិត ម៉ឺ្ឆ រ៉ែស៊ី ម៊្វ៊ុស សែន			ប្រធានកិត្តិយស
២- លោកជំទាវវវុទ្ធ	្រ អ៊ី១ អស្ថានវាទី	រដ្ឋមន្ត្រី ក្រសួងកិច្ចការនារី	ប្រធាន
៣- លោកជំទាវ	ស៊ី សា និ គ្គ	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងកិច្ចការនារី	អនុប្រធានអចិន្រ្តៃយ៍
ថ- លោកជំទាវ	ម៉ិញ គុសនី	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងវប្បធម៌ និងវិចិត្រសិល្បៈ	អនុប្រធាន
៥- លោកចំទាវ	ច័ន្ទ ធី	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងព័តិមាន	អនុប្រធាន
៦- លោកជំទាវ	សំ ឆ្នំខរអច	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងមហាផ្ទៃ	អនុប្រធាន
៧- លោកជំទាវ	ស៊ើច សសេចិត្តា	រដ្ឋលេខាធិការ ព្រសួងការងារ និងបណ្តុះបណ្តាលវិជ្ជាជីវៈ	អនុប្រធាន
៨- លោកជំទាវ	គាត់ សុខ្មានី	រដ្ឋលេខាចិការ គ្រសួងយុត្តិធម៌	ហគរជួប
		(a) (a) (a) (a)	

៩- លោកជំទារ	សន មុខ្លីនា	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងទេសចរណ៍	លមាជិកា
១០- លោកជំទាវ	នួច សាម៉ែ	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងធម្មការ និងសាសនា	សមាជិកា
១១- លោកជំទាវ	ម៉ាលី សុខាតា	អនុរដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងការពារជាតិ	សមាជិកា
១២- លោកជំទាវ	ತ್ತಿಣ ಇರಣಚಾಣ	អនុរដ្ឋលេខាធិការ ទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី	សមាជិកា
១៣- លោកជំទាវ	អែន ទទិយា	អនុរដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងសេដ្ធកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថ	សមាជិកា
១៤- លោកជំទាវ	ැඩුම ස්ස්සලේ	អនុរដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងប្រៃសណ័យ៍ និងទូរគមនាគមន៍	សមាជិកា
១៥- លោកជំទាវ	ខ្លីនន់ព័ក្នេ ខ្វុន	អនុវដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងសង្គមកិច្ច អតិតយុទ្ធជន និងយុវនីតិសម្បទា	លមាជិកា
១៦- លោកជំទាវ	នន់ សាអ៊ីន	អនុរដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា	សមាជិកា
១៧- លោកជំទាវ	ස්ස මික	អនុរដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងកិច្ចការនារី	សមាជិកា
១៨- លោកជំទាវ ខ	ត្តេមលេនីយ៍ឯក យៈនាំ		សមាជិកា
១៩- លោក វរសេន៍	យ់ឯក ស៊ូនស៊ីថា	នាយការិយាល័យស្រាវជ្រាវប្រឆាំងការជួញដូរមនុស្ស និងការពារអ	នើតិជន
		ស្នងការដ្ឋានស្រាវជ្រាវ និងឃុត្តិធម៌ បញ្ជាការដ្ឋានកងរាជអាវុធហត្ថ	សមាជិក
២០- លោកស្រី	ម៉ូង ឧស្សាស្តីថា	អភិបាលរង នៃគណៈអភិបាលរាជចានីភ្នំពេញ	សមាជិកា
		그는 그들은 그들이 그들은	

ម្រទាះ២: សមាជិក សមាជិកា នៃគណៈកម្មាធិការជាតិលើកកម្ពស់លីលធម៌សង្គម តម្លៃស្ត្រី និងគ្រួសារខ្មែរ មានភារកិច្ចអនុវត្ត ការោរ ទៅតាមការតម្រង់ទីសដៅនៃអនុក្រឹព្យលេខ ៨៧ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី២៣ ខែសិហា ឆ្នាំ២០០៦ ទទួលបាន

លទ្ធផលល្អប្រសើរ និងអញ្ជើញចូលរួមប្រជុំ តាមការអញ្ជើញរបស់ប្រធាន។

ម្រការណៈ បទប្បញ្ញត្តិទាំងឡាយណា ដែលផ្ទុយពីសេចក្តីសម្រេចនេះត្រូវទុកជានិវាករណ៍។ ម្រការ៤: ជ្វេមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទីស្តីភារគំណៈរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីគ្រប់ក្រសួង និងប្រធានគ្រប់ស្ថាប័នដែល៣កំព័ន្ធ និងសាមីខ្លួន ដូចមានចែងក្នុងប្រការ១ ត្រូវទទួលបន្ទុកអនុវត្តសេចក្តីសម្រេចនេះ តាមភារកិច្ចរៀងៗខ្លួន ចាប់ពីថ្ងៃចុះហត្តលេខា

តទៅ។

កន្លែងខត្តល ៖

-ក្រសួងក្រះមហោងវាំង

-អង្គលេខាធិការជានក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ

-អគ្គលេខាដ្ឋានព្រឹទ្ធសភា

-អង់ពោយជានៈជីពាយ

-អត្តលេខាចំការកដរដ្ឋាភិបាល

-ន់ន័យហុកាហាគិនខាកាបដើងម៉ែ

-ខុទ្ធភាល័យឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី

-ដូចប្រការ ៤

-៣៩កិច្ច

-ឯកសារ ·mលប្រវត្តិ

ធ្វើនៅរាជធា<u>នីជំមេសា ថ្ងៃ</u> ២៩ ខែ ២៩៧ ឆ្នាំ២០១៥

សម្តេចអង្គមីចារសែនាមតិតោះថា ហ៊ុន សែន