

ព៩ខ្លៀតិលេខកម្ពុថា esse: Lore avan

សេចក្តីសម្រេច **ស**ืถิ

ត្រសុខដល់បានព័ត និច ឧត្តន័យថ

ច្រើស.ស., រយុត្ត ការបច្កើតត្រុមការចារថ្មោត់ខាតិចុះមូលដ្ឋាន ដើម្បីត្រូតពិតិត្យ និចគាំន្រ ការអនុទត្តកម្មទិធីនយោបាយ និចយុន្ទសាស្ត្រចតុកោលាដំណាក់កាលនី៣ មេសព៩ដ្ឋោភិបាលកម្ពុជា

ຄະເຕາສິຊາຜ

- បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៩១៣/៩០៣ ចុះថ្ងៃទី២៤ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៣
- ស្តីពីការតែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាលនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា - បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ០២ នស/៩៤ ចុះថ្ងៃទី២០ ខែកក្កដា ឆ្នាំ១៩៩៤ ដែលប្រកាសឲ្យ
- ប្រើច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៥០៨/០១៧ ចុះថ្ងៃទី២៤ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០០៨ ដែលប្រកាសឲ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងរដ្ឋបាលរាជធានី ខេត្ត ក្រុង ស្រុក ខណ្ឌ
- -បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៣០១/០៥ ចុះថ្ងៃទី១៩ ខែមីនា ឆ្នាំ២០០១ ដែលប្រកាសឲ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីការគ្រប់គ្រងរដ្ឋបាលឃុំ សង្កាត់
- យោងកម្មវិធីនយោបាយ និងយុទ្ធសាស្ត្រចតុកោណដំណាក់កាលទី៣ របស់រាជរដ្ឋាភិបាល សម្រាប់នីតិកាលទី៥ នៃរដ្ឋសភា
- យោងតាមការចាំបាច់របស់រាជរដ្ឋាភិបាល

ຎຎຬຬ

រូបនាទេ ._

ត្រូវបានបង្កើតក្រុមការងារថ្នាក់ជាតិចុះមូលដ្ឋាន ដើម្បីត្រួតពិនិត្យ និងគាំទ្រការអនុវត្តកម្មវិធី នយោបាយ និងយុទ្ធសាស្ត្រចតុកោណដំណាក់កាលទី៣របស់រាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា **នៅខេត្តកំពត** ដែល មានសមាសភាពដូចខាងក្រោម៖

	១. ឯ.ឧ ចម ប្រសិទ្ធ	ទេសវ	ដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងឧស្សាហកម្ម និងសំប្បកម្ម	ប្រធាន
	២. ឯ.ឧ ចាយ សាំងយុន		ទី ភ្លឺ ទី ភ្លឺ ទី ខ្លាំង ដែន ខាធិការក្រសួងការពារជាតិ	អនុប្រធាន
	៣. ឯ.ឧ ប៉ែន ស៊ីម៉ន	ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាល និងជាអគ្គនាយកនៃអគ្គនាយកដ្ឋានគយ		
	*		ាករ ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិញវត្ថ	អនុប្រធាន
	៤. ឯ.ឧ ថាច់ ឃន	1.77	ខាធិការក្រសួងទំនាក់ទំនងជាមួយរដ្ឋសភា	10
		1077 C	រភា និងអធិការកិច្ច	សមាជិក
	៥. ឯ.ឧ កែវ រ៉េមី	រដ្ឋលៃខាធិការទីស្តីការគ [ំ] ណ:រដ្ឋមន្ត្រី		សមាជិក
	៦. ឯ.ឧ ណាត ប៊ិនពឿន	រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា		សមាជិក
	៧. ឯ.ឧ ឈឹម ជូន	អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងមហាផ្ទៃ		សមាជិក
	៨. ឯ.ឧ ម៉ាន សុគ្រី	អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងកសិកម្ម រុំក្នាប្រមាញ់ និងនេសាទ		សមាជិក
	៩. ឯ.ឧ វ៉ាន់ ស៊ីវឿន	អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងអភិវឌ្ឍន៍ជនបទ		សមាជិក
	១០. ឯ.ឧ ហោ ដារិទ្ធ	អនុវដ្ឋលេខាធិការក្រសួងផែនការ		សមាជិក
	១១. ឯ.ឧ លីម ឆាយ		អនុវដ្ឋលេខាធិការក្រសួងសង្គមកិច្ច អតីតយុទ្ធជន	
		និងយុវនីតិសមុទ្រា		សមាជិក
	១២. ឯ.ឧ អ៊ឹម ចំរុង		លេខាធិការក្រសួងរៀបចំដែនដី នគរូបនិយកម្ម និងសំណង់	សមាជិក
	១៣. ឯ.ឧ គួច វែងស្រ៊ុន V	 អនុវដ្ឋលេខាធិការក្រសួងធនធានទឹក និងឧតុនិយម អនុវដ្ឋលេខាធិការក្រសួងព័ត៌មាន 		សមាជិក
	១៤. ឯ.ឧ អ៊ីវ ផល្លី			សមាជិក
	១៥. ឯ.ឧ ញ៉ែម សូភឿន			សមាជិក
	១៦. ឯ.ឧ អ៊ួន សុង		លេខាធិការក្រសួងសាធារណការ និងដឹកជញ្ជូន	សមាជិក
	១៧. ឯ.ឧ អ៊ីង វិបុល	អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងធម្មការ និងសាសនា		សមាជិក
	១៨. លោកជំទាវ កែវ ចរិយ		អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថ	សមាជិក
	១៩. លោកជំទាវ ខៀវ សុផានី ២០.លោកជំទាវ ជ្រឹង ឬទុមរង្សី		អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងយុត្តិធម៌	សមាជិក
			អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងប្រៃសណិយ៍ និងទូរគមនាគមន៍	សមាជិក
	២១.លោកជំទាវ ទេស ច័ន្ទ	ា១. លោកជំទាវ ទេស ច័ន្ធសារឿន អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសូងកិច្ចការនារី		
២២.លោកជំទាវ ព្រំ សុភ័			អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងបរិស្ថាន	សមាជិក
២៣. តំណាងក្រសូងការងារ និងបណ្តុះបណ្តាលវិជ្ជាជីវ:				សមាជិក
	១៥. តំណាងក្រសូងមុខងារសាធារណ៍: ១៥. តំណាងក្រសូងវប្បធម៌ និងវិចិត្រសិល្ប: ១៦. តំណាងក្រសូងទេសចរណ៍			សមាជិក
				សមាជិក
				សមាជិក
	២៧. តំណាងក្រសួងរ៉ែ និងថាមពល			សមាជិក
	២៨. តំណាងក្រសូងពាណិ	២៨. តំណាងក្រសូងពាណិជ្ជកម្ម		
២៩. តំណាងរដ្ឋលេខាធិការដ្ឋានអាកាសា			រាកាសចរស៊ីវិល	សមាជិក

ງຍະກະພ._

អភិបាលនៃគណៈអភិបាលខេត្តត្រូវបានប្រគល់ភារកិច្ចជាអនុប្រធានអចិន្ត្រៃយ៍ក្រុមការងារថ្នាក់ ជាតិប្រចាំខេត្តរបស់ខ្លួន។

តូនាទី ភារកិច្ច របៀបរបបការងាររបស់ក្រុមការងារត្រូវកំណត់ដោយសេចក្តីណែនាំរបស់ រាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា។

11



-ឯកសារ-កាលប្បវត្តិ

"ដើម្បីជូនជ្រាប និងអនុវត្ត"

- គ្រប់អង្គភាពក្រោមឱវាទក្រសូង

- ខុទ្ធកាល័យឯកឧត្តមរដ្ឋមន្ត្រី

- អគ្គាធិការ

- អគ្គនាយកក្រសួង

- ថ្នាក់ដឹកនាំក្រសូងធនធានទឹក និងឧតុនិយម

លោកជំទាវឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី -គ្រប់ក្រសួង ស្ថាប័ន -វដ្ឋបាលថ្នាក់ក្រោមជាតិ បានថតចម្លងត្រឹមត្រូវតាមច្បាប់ដើម និងបញ្ចូនមក៖ -ឯកសាវ-កាលប្បវត្តិ

សម្តេចអគ្គមហាសេនាមគឺគេទោ ហ៊ុន សែន

រាជធានីភ្នំពេញ ថ្ងៃទី*២៧* ខែ*៥កា*ក្ ឆ្នាំ២០១៤

នាយកដ្ឋេមន្ត្រ

រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទិស្តិការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងមហាផ្ទៃ រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហ៊ិរញ្ញវត្ថុ រដ្ឋមន្ត្រីគ្រប់ក្រសួង ប្រធានស្ថាប័ន រដ្ឋបាលខេត្តកំពត និងសាមិខ្លួនដូចមានចែងក្នុងប្រការ១ ត្រូវទទួលបន្ទុកអនុវត្តសេចក្តីសម្រេចនេះ ឲ្យមានប្រសិទ្ធភាពចាប់ពីថ្ងៃចុះហត្ថលេខានេះតទៅ។

55 min._

កន្លែងទទួល: -ក្រសួងព្រះបរមរាជវាំង

-អគ្គលេខាធំការដ្ឋានព្រឹទ្ធសភា -អគ្គលេខាធិការដ្វានរដ្ឋសភា

-អគ្គលេខាធិការរាជរដ្ឋាភិបាល -ខុទ្ធកាល័យសម្តេចនាយករដ្ឋមន្ត្រី

-ខុទ្ធកាល័យឯកឧត្តម

-រាជកិច្

-អគ្គលេខាធិការដ្ឋានក្រមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ

ប្រធានក្រុមការងារមានសិទ្ធិសម្របសម្រួលជាមួយក្រសួង ស្តាប័ននានា ដើម្បីចាតមន្ត្រិថ្នាក់ កអគ្គនាយក អគ្គនាយករង ឬមន្ត្រីថ្នាក់ប្រហាក់ប្រហែលឲ្យចូលរួមក្នុងក្រុមការងារនេះ។