

්ලාහන්කොපැසස්ව ශ්රී භාභන ලාපොස්ද්ල

ពស់ឃ្លាំងពលកម្ពុស

असम्बद्धाः केराव के कः इस्त

អនុទ្រឹង្យ សីពី

ភាះតែសម្រួលសមាសភាពដលៈអម្មាធិភារខាដ៏សន្តិសុខលម្អសមុន្រ

ព៩ឡេះនិចាស

- បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/od២៣/១៩៨១ ចុះថ្ងៃទី២២ ខែសីហា ឆ្នាំ២០២៣ ស្ដីពីការ តែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាល នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៦១៨/០១២ ចុះថ្ងៃទី២៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ ដែលប្រកាសឱ្យ ប្រើច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០១៩៦/០៧ ចុះថ្ងៃទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ១៩៩៦ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើ ច្បាប់ស្តីពីការបង្កើតក្រសួងការពារជាតិ
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/១២០៩/១២១១ ចុះថ្ងៃទី២៣ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០០៩ ស្ដីពីការបង្កើត គណៈកម្មាធិការជាតិសន្តិសុខលម្អសមុទ្រ
- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ៨៤អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី១៣ ខែសីហា ឆ្នាំ២០១០ ស្ដីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្ត ទៅរបស់អគ្គលេខាធិការដ្ឋាននៃគណៈកម្មាធិការជាតិសន្ដិសុខលម្អសមុទ្រ
- យោងតាមសំណើរបស់ឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងការពារជាតិ និងជាប្រធានគណៈកម្មាធិការជាតិ សន្តិសុខលម្អសមុទ្រ

ಹಕ್ಕಳಳ

නුදුනු ඉ.-

ត្រូវបានកែសម្រួលសមាសភាពគណៈកម្មាធិការជាតិសន្តិសុខលម្ហូសមុទ្រ ដូចខាងក្រោម ៖

១. នាយឧត្តមសេនីយ៍ ទៀសីហា

រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងការពារជាតិ

ប្រធាន

២. ឯកឧត្តម អគ្គបណ្ឌិតសភាបា្យ អូន ព័ន្ធមុនីវ័ត្ន

ព័ន្ធមុនីវ័ត្ន រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថុ

អនុប្រធាន

m. ឯកឧត្តម កិត្តិនីតិកោសលបណ្ឌិត **ឱម យ៉ិនទៀង**

ទេសរដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកបេសកកម្មពិសេស អន្តប្រធាននៃលេខាធិការដាន

អនុប្រជាននៃលេខាធិការដ្ឋាន គណៈកម្មាធិការជាតិប្រឆាំងភេរវកម្ម

អនុប្រធាន

G.	ឯកឧត្តម	ម៉ៅ ហាវណ្ណាល់	រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុករដ្ឋលេខាធិការដ្ធាន	
	ATT WAS	io i o i i i i i i i i i i i i i i i i	e 20	អនុប្រធាន
μJ	ឯកឧត្តម	ឡាំ ជា	រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុករដ្ឋលេខាធិការដ្ឋាន	" HONIN
u.	Mirago	ญ พา		0.0000000000000000000000000000000000000
	ູດແດຂແຂະດີເ <u>ເ</u>	វង្ស ពិសេន	The state of the s	អនុប្រធាន
	នាយឧត្តមសេនីយ៍			អនុប្រធាន
	នាយឧត្តមសេនីយ៍	យន្ត មីន	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងការពារជាតិ	អនុប្រធាន
	ឯកឧត្តម	ហ៊ូ សាគុណ		អនុប្រធាន
	នាយឧត្តមសេនីយ៍	ស បើត	អគ្គស្នងការ អគ្គស្នងការដ្ឋាននគរបាលជាតិ	អនុប្រធាន
90.	នាយឧត្តមនាវិ	ទៀ វិញ	អគ្គមេបញ្ហាការរង នៃកងយោធពលខេមរភូមិន្ទ	0
	Promonant services	a		ានប្រចាំកា
99.	ឯកឧត្តមបណ្ឌិត	គុណ ញឹម	រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋមន្ត្រី ទទួលបន្ទុកជា	ę.
	•	v 1 et	អគ្គនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋានគយនិងរដ្ឋាករកម្ពុជា	
	លោកជំទាវ	ធាយ វ៉ាន់នឿន	រដ្ឋលេខាធិការទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី	សមាជិក
9M.	ឧត្តមសេនីយ័ឯក	ខៀវ ឆេន	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងការពារជាតិ	
			និងជានាយកខុទ្ទកាល័យឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី	
			រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងការពារជាតិ	សមាជិក
	លោកជំទាវ	អ៊ុក ម៉ាលី	ទេសាភិបាលរង់ធនាគារជាតិ នៃកម្ពុជា	សមាជិក
9뜮.	ឯកឧត្តម	ស៊ា កុសល	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងការបរទេស	
			និងសហប្រតិបត្តិការអន្តរជាតិ	សមាជិក
90.	ឯកឧត្តម	ហាស់ សារ៉េត	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងកសិកម្ម	
			ក្រាប្រមាញ់ និងនេសាទ	សមាជិក
୭୩.	ឯកឧត្តម	វ៉េង សុធី	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម	សមាជិក
୭៨.	ឯកឧត្តម	អ៊ីង អៀង	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងរ៉ែ និងឋាមពល	សមាជិក
98.	ឯកឧត្តម	ឈឿន ប៊ុណ្ណាភ្នែ	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងរៀបចំដែនដី	
			នគរូបនីយកម្ម និងសំណង់	សមាជិក
ЮО.	ឯកឧត្តម	ជា សំអាង	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងបរិស្ថាន	សមាជិក
19 9.	ឯកឧត្តម	ស៊ិន វុទ្ធី	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងធនធានទឹក និងឧតុនិយម	សមាជិក
២២.	ឯកឧត្តម	គឹម សន្តិភាព	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងយុត្តិធម៌	សមាជិក
២៣.	ឯកឧត្តម	អៀង វ៉េងស៊ុន	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងសាធារណការ និងដឹកជញ្ជូន	សមាជិក
७८.	ឯកឧត្តម	នី ផល្លី	រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងទេសចរណ៍	សមាជិក
6.50	ឯកឧត្តម	ជាន អូន	ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាល ទទួលបន្ទុកជាអគ្គនាយក	
			នៃអគ្គនាយកដ្ឋានការពារអ្នកប្រើប្រាស់	
			កិច្ចការប្រកួតប្រជែង និងបង្ក្រាបការក្លែងបន្លំ	សមាជិក
ලව.	ឯកឧត្តម	លូ គឹមឈន់	ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាល ទទួលបន្ទុកជាប្រធាន	
			អគ្គនាយកកំពង់ផែស្វយ័តក្រុងព្រះសីហនុ	សមាជិក
തൻ.	ឯកឧត្តម	ហ៊ី បាវី	ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាល ទទួលបន្ទុកជាប្រធាន	
			អគ្គនាយកកំពង់ផែស្វយ័តក្រុងភ្នំពេញ	សមាជិក

_				
	២៨. ឯកឧត្តម	ពុំ សុថា	ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាល ទទួលបន្ទុកជាប្រធាន	
			រដ្ឋបាលជលផល	សមាជិក
	២៩.នាយឧត្តមសេនីយ៍	មាស វិវិទ្ធ	អគ្គលេខាធិការ នៃអាជ្ញាធរជាតិប្រយុទ្ធប្រឆាំង	
			គ្រឿងញៀន	សមាជិក
	mo. នាយឧត្តមសេនីយ៍	ណឹម សុវត្ថិ	អគ្គនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋាននយោបាយ	
	n	1.6	និងកិច្ចការបរទេស ក្រសួងការពារជាតិ	សមាជិក
	៣១. នាយឧត្តមសេនីយ៍	ម៉ៅ សុផាន់	អគ្គមេបញ្ហាការរង នៃកងយោធពលខេមរកូមិន្ទ	
	ins. Naw wife the Name	TOT POMIN	និងជាមេបញ្ហាការ បញ្ហាការដ្ឋានកងទ័ពជើងគោក	សមាជិក
	mb. នាយឧត្តមសេនីយ៍	សឹង សំណាង	អគ្គមេបញ្ហាការរង នៃកងយោធពលខេមរភូមិន្ទ	POOINII
	ille. alwayd i o aw	BOM BUBMIN	និងជាមេបញ្ហាការកងទ័ពជើងអាកាស	សមាជិក
	กมเกราะเก็มข้	red erm	អគ្គមេបញ្ហាការរង នៃកងយោធពលខេមរភូមិន្ទ	MINIOUS
	๓๓. នាយឧត្តមសេនីយ៍	សៅ សុខា	និងជាមេបញ្ជាការ កងរាជអាវុធហត្ថលើផ្ទៃប្រទេស	e 110 25 2
	ດຕະແຮະດີເຮັກຕ	250% 253		พยเพก
	៣៤. ឧត្តមសេនីយ៍ឯក	ហ៊ុន ម៉ានិត	អគ្គនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋានស្រាវជ្រាវ-ចារកិច្ច	
			ក្រសួងការពារជាតិ និងជាមេបញ្ជាការរង	សមាជិក
	5 m 8	*** *** ***	បញ្ជាការដ្ឋានកងទ័ពជើងគោក	ุญคุเพก
	៣៥. ឧត្តមសេនីយ៍ឯក	សួន សំណាង	អគ្គនាយករង នៃអគ្គនាយកដ្ឋាននយោបាយ	. 3
	h	• a.		ាជិកប្រចាំវ
	៣៦. ឯកឧត្តម	គួច ចំរើន	អភិបាល នៃគណៈអភិបាលខេត្តព្រះសីហនុ	សមាជិក
	៣៧. ឯកឧត្តម	ម៉ៅ ធនិន	អភិបាល នៃគណៈអភិបាលខេត្តកំពត	សមាជិក
	ma. លោកជំទាវ	មិថុនា ភូថង	អភិបាល នៃគណៈអភិបាលខេត្តកោះកុង	សមាជិក
	៣៩. ឯកឧត្តម	សោម ពិសិដ្ឋ	អភិបាល នៃគណៈអភិបាលខេត្តកែប	សមាជិក
	៤០.ឧត្តមសេនីយ៍ឯក	យឿង សុខុន	មេបញ្ជាការរងកងទ័ពជើងគោក	
			និងជាមេបញ្ហាការយោធភូមិភាគទី៣	សមាជិក
	៤១. ឧត្តមនាវីឯក	ស៊្រ៊ុន សារឿន	មេបញ្ហាការរងកងទ័ពជើងទឹក	
	2.2		និងជាមេបញ្ហាការបញ្ហាការដ្ឋានការពារកោះ ឆ្នេរ	សមាជិក
	៤២.ឧត្តមសេនីយ៍ឯក	ទូច ពលៈ	ប្រធាននាយកដ្ឋាននគរបាលការពារព្រំដែនទឹក	
			នៃអគ្គស្នងការដ្ឋាននគរបាលជាតិ	សមាជិក
	៤៣. ឧត្តមសេនីយ៍ទោ	អឿ សំអុល	មេបញ្ហាការ បញ្ហាការដ្ឋានការពារអាកាស	
		7.0	អគ្គបញ្ហាការដ្ឋាន នៃកងយោធពលខេមរភូមិន្ទ	សមាជិក
	៤៤.ឧត្តមនាវីទោ	ម៉ី នីណា	មេបញ្ហាការមូលដ្ឋានសមុទ្រ នៃបញ្ហាការដ្ឋាន	
		190 AG	កងទ័ពជើងទឹក	សមាជិក
	៤៥.ឧត្តមសេនីយ៍ត្រី	សំ ភ័ស្ស	ប្រធាននាយកដ្ឋានពិសេស និងជាមេបញ្ហាការ	
			បញ្ហាការដ្ឋានជាតិកម្លាំងពិសេសប្រឆាំងភេរវកម្ម	សមាជិក
	៤៦.ឯកឧត្តម	សៅ វឌ្ឍនា	នាយកអាកាសយានដ្ឋានអន្តរជាតិភ្នំពេញ	សមាជិក
	៤៧. ឯកឧត្តម	ប៊ុន រដ្ឋា	នាយកអាកាសយានដ្ឋានអន្តរជាតិសៀមរាបអង្គរ	សមាជិក
	៤៨.ឯកឧត្តម	វ៉ាន់ ណូរ៉ាក់	នាយកអាកាសយានដ្ឋានអន្តរជាតិខេត្តព្រះសីហនុ	សមាជិក

ಟ್ರಾಕ್ಟಾರ್.-

អនុក្រឹត្យលេខ ១០២៧អនក្រ.តត ចុះថ្ងៃទី៣០ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២០ ស្ដីពីការកែសម្រួល និងបំពេញបន្ថែម សមាសភាពគណៈកម្មាធិការជាតិសន្ដិសុខលម្អសមុទ្រ និងបទប្បញ្ញតិទាំងឡាយណាដែលផ្ទុយនឹងអនុក្រឹត្យនេះ ត្រូវទុកជានិវាករណ៍។

ទារុត្រា៣.-

រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងការពារជាតិ រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថុ រដ្ឋមន្ត្រីគ្រប់ក្រសួង និងប្រធានគ្រប់ស្ថាប័នដែលពាក់ព័ន្ធ និងសាមីខ្លួន ដូចមានចែងក្នុងមាត្រា១ ត្រូវទទួលបន្ទុក អនុវត្តអនុក្រឹត្យនេះតាមការកិច្ចរៀងៗខ្លួន ចាប់ពីថ្ងៃចុះហត្ថលេខាតទៅ។

ថ្ងៃកេត្តាស្រាស្រាស្រាស់ក ព.ស.២៥៦៧ ធ្វើនៅរាជធានីភ្នំពេញ ថ្ងៃទី ៚ ខែ ១៦៤ ឆ្នាំ២០២៣ ។

ಕ್ಷಾಣಿಕ್ಟರಾಣವಣ್ಣದಲ್ಲ ಬ್ಲಿಲ ಸ್ಟುಉಚ

អន្តែចធន្តល :

- ក្រសួងព្រះបរមរាជវាំង
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានព្រឹទ្ធសភា
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានរដ្ឋសភា
- ខុទ្ទកាល័យសម្ដេចមហាបវរធិបតី នាយករដ្ឋមន្ត្រី
- ខុទ្ទកាល័យឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី
- ដូចមាត្រា៣
- រាជកិច្ច
- ឯកសារ-កាលប្បវត្តិ