

ព្រះពថាណាចគ្រូតម្លូថា

ព្រះមចារក្សត្រ

ព៩រដ្ឋាភិលាលកម្ពុជា

ຄະອະ ງວິດີ ພຣິນ

\$.\$.49765.65

សេចអ្តីសម្រេច 8500

ភារតែខតាំខសចាសភាពគណៈកម្មាធិភារប្រតិបត្តនៃត្រុមច្រឹក្សាលាគិតាំពារសទ្ធម

រាខះដ្ឋាភិបាលកម្ពុខា

- បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

ชาส

- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/កេត/០៨២៣/១៩៨១ ចុះថ្ងៃទី២២ ខែសីហា ឆ្នាំ២០២៣ ស្តីពីការ តែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាល នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៦១៨/០១២ ចុះថ្ងៃទី២៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើ
- ច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/កេម/០១៩៦/១៨ ចុះថ្ងៃទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ១៩៩៦ ដែលប្រកាសឱ្យប្រើ ច្បាប់ស្តីពីការបង្កើតក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថុ
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៦១៧/៤៨៨ ចុះថ្ងៃទី១៥ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៧ ស្តីពីការ
- បង្កើតក្រុមប្រឹក្សាជាតិគាំពារសង្គម - បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ៤៣ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី២៨ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២២ ស្តីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅ
- នៃក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថ
- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ២៣៤ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី៧ ខែសីហា ឆ្នាំ២០២៣ ស្តីពីការបង្កើតគណៈកម្មាធិការ ប្រតិបត្តិ និងអគ្គលេខាធិការដ្ឋានក្រុមប្រឹក្សាជាតិគាំពារសង្គម
- យោងតាមការចាំបាច់របស់រាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា

សទ្រេទ

15535 9.-

ត្រូវបានតែងតាំងសមាសភាពគណៈកម្មាជិការប្រតិបត្តិនៃក្រុមប្រឹក្សាជាតិគាំពារសង្គម ដូចខាងក្រោម៖

១- លោកជំទាវ ម៉ែន សុមនា	រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថុ	ប្រជាន
២- ឯកឧត្តម អូច សុទាន	រដ្ឋលេខាជិការក្រសួងការងារ និង	
	បណ្តុះបណ្តាលវិជ្ជាជីវៈ	អនុប្រជាន

វ លេខ ០៦ ត្រីមា	សទី ០១ ឆ្នាំ ២០២៤	រាជកិច្ច ទំព័រ	30
៣- ឯកឧត្តម ស៊ូតី ខច្យទិសិត្ ឌ	រដ្ឋលេខាជិការក្រសួងសង្គមកិច្ច អតីតយុទ្ធជន		
	និងយុវនីតិសម្បទា	អនុប្រជាន	
៤- ឯកឧត្តមវេជ្ជបណ្ឌិត ឆ្មូ ទាសនាអិរី		អនុប្រជាន	
៥- ឯកឧត្តម សុខ ស៊ីនុ រ្ទ	អគ្គលេខាជិការក្រុមប្រឹក្សាស្តារអភិវឌ្ឍន៍		
	វិស័យកសិកម្ម និងជនបទ	អនុប្រជាន	
៦- ឯកឧត្តមបណ្ឌិត ខន ឈារិន្ទ	អគ្គលេខាធិការក្រុមប្រឹក្សាជាតិគាំពារសង្គម	អនុប្រជានប្រចាំការ	
៧- ឯកឧត្តម ೫១ ទិថុល	រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋមន្ត្រី		
	និងជាប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាលទទួលបន្ទុក		
	ជាអគ្គនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋានពន្ធដារ នៃពេលម៉ោងសិក និង សិកាវិកា		
d company and and	នៃក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និង ហិរញ្ញវត្ថុ សេចក្រសួងសេដ្ឋកិច្ចភាព	សមាជិក 	
៨- លោកជំទា វ жច់ សូរីតា ៩- លោកជំទាវ អ៊ីច រីណា	រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងកិច្ចការនារី អនុសមន៍ស្នាភិការក្រសួងកិច្ចការនារី	សមាជិក សហគ្គិក	
	អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងយុត្តិធម៌ អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងយុត្តិធម៌	សមាជិក	
១០- ឯកឧត្តមបណ្ឌិត សាន ទឌ្ឍនា	អនុរដ្ឋលេខាធិការក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា	សមាជិក	
១១- ឯកឧត្តម ឆិន សុខយួន		សមាជិក សមាជិក	
១១- ឯកឧត្តម សាខ តេខ: ១២- ឯកឧត្តម សាខ តេខ:	អនុរដ្ឋលេខាជិការក្រសួងមុខងារសាជារណៈ ប្រតិកូរាជរដ្ឋាភិបាលទទួលបន្ទុកជា	1001WH	
20- WII 4NO 2440 4646.	ប្រជាវូកជាឆ្នាំកែ។សេទទទួលបន្ទុកជា អគ្គនាយកនៃអគ្គនាយកដ្ឋានថវិកា		
	វិនក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថុ	សមាជិក	
១៣- ឯកឧត្តម ទេខ ចញ្ញាឆន	ប្រតិភូរាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជាទទួលបន្ទុកជា	BOOTWIT	
	អគ្គនាយកនៃអគ្គនាយកដ្ឋានផែនការនៃ		
	ក្រសួងផែនការ	សមាជិក	
១៤- ឯកឧត្តម ទោទ សុឝន្ទ	ក្នុនាយក នៃអគ្គនាយកដ្ឋានកិច្ចការសង្គម	10.000	
n 1 a	នៃទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី	សមាជិក	
១៥- ឯកឧត្តម សួស ច្រាថ្លា	អគ្គនាយកនៃអគ្គនាយកដ្ឋានរដ្ឋបាល		
	នៃក្រសួងមហាផ្ទៃ	សមាជិក	
១៦- ឯកឧត្តម អ៊ុខ សុយឈា	អគ្គនាយកនៃអគ្គនាយកដ្ឋានគោល-		
	នយោបាយ នៃក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិរញ្ញវត្ថ	សមាជិក	
១៧- ឯកឧត្តម សំ ចាន់ឆួន	អគ្គនាយករង នៃអគ្គនាយកដ្ឋាន		
	យោធសេវា នៃក្រសួងការពារជាតិ	សមាជិក	
១៨- ឯកឧត្តម សុន្ទ អ៏មតុលមុនី	ប្រធាននាយកដ្ឋានផែនការ និងស្រាវជ្រាវ		
	នៃគណៈកម្មាជិការជាតិគ្រប់គ្រងគ្រោះ		
	មហន្តរាយ	សមាជិក	

(je

jesans (D.-

បទប្បញ្ញត្តិទាំងឡាយណា ដែលមានខ្លឹមសារផ្ទុយនឹងសេចក្តីសម្រេចនេះ ត្រូវចាត់ទុកជានិរាករណ៍។

ទ្រទារ ៣.-

រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសេដ្ឋកិច្ច និងហិញ្ញេវត្ថុ រដ្ឋមន្ត្រីគ្រប់ក្រសួង ប្រធានគ្រប់ស្ថាប័នដែលពាក់ព័ន្ធ និងសមាសភាពដូចមានចែងក្នុងប្រការ១ ត្រូវទទួលបន្ទុកអនុវត្តសេចក្តី សម្រេចនេះ ឱ្យមានប្រសិទ្ធភាព ចាប់ពីថ្ងៃចុះហត្ថលេខាតទៅ។



ឥន្លែទធនួល៖

- ក្រសួងព្រះបរមរាជវាំង
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានព្រឹទ្ធសភា
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានរដ្ឋសភា
- ខុទ្ទកាល័យសម្ដេចមហាបវរធិបតីនាយករដ្ឋមន្ត្រី
- ខុទ្ទកាល័យឯកឧត្តមឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី
- ដូចប្រការ៣
- ឯកសារ-កាលប្បវត្តិ